Som més que ecològics, és la nostra manera de treballar i entendre la pagesia.

US PROPOSEM UN JOC! 🧩🎯🎲

Tant si ja esteu gaudint d`aquestes vacances com si sou dels bons, com nosaltres 🤪 i les comenceu demà... volem proposar-vos un petit joc per compartir amb tota la família!

L`altre dia vam visitar una finca d`ametllers d`un soci, a la Portella. Enmig d`aquesta fantàstica coberta de trèvol hi vàrem trobar un trèvol de 4 fulles 🍀🍀

Què, el trobeu?? 🧐

Que tingueu molt bona Setmana Santa, i que pugueu gaudir de la natura, família, amistats i aire lliure, encara que plogui, que benvinguda sigui tota l`aigua que caigui!!! 🌿🐞☔️☀️🌊🧘🏽
...

📣📣📣 BUSQUEM RELLEU GENERACIONAL PER A UNA FINCA A VILANOVA DE SEGRIÀ 📣📣📣

🧑🏼‍🌾 El David busca relleu per les seves finques de fruita dolça de pinyol i llavor que estan en ple funcionament a Vilanova de Segrià.

🍑🍐 Son un total de 8ha de producció ecològica amb certificació.

🤝🏻 Es vol fer l’acompanyament a la persona que se’n vulgui fer càrrec: traspàs de coneixements, funcionament de la finca, suport en tot el què faci falta, eines, etc.

❇️ Si creus que et pot interessar o alguna persona coneguda podria encaixar en el projecte, poseu- vos en contacte i us donarem més informació.

🚜 Ajudem entre totes a la petita pagesia familiar que viu i estima la terra per oferir-nos els seus productes respectuosos amb el medi ambient i amb uns valors i qualitats excepcionals.

💚 Ens ajudeu a compartir-ho? Gràcies!! 💚

#relleugeneracional #espaitestponent #espaistestagraris #lleida #producteecològic #eco #bio
...

8M: Vandana Shiva. Física, activista ecologista i pensadora ecofeminista💜

🌿 (Índia, 1952) és Doctora en Ciències Físiques. És una de les més prestigioses ecologistes, feministes i filòsofes de la ciència.

✊🏻 Involucrada en la lluita contra el neoliberalisme i defensora dels drets dels pobles, sosté un compromís incondicional amb les dones i, especialment, amb la Terra, mare naturalesa de les nostres arrels.

🐜 La filòsofa entén la Terra com a ens que forma part de l`individu i, fidel a aquest sentiment, reivindica una transformació que acabi amb el canvi climàtic, la desigualtat, la injustícia, les guerres i la gana.

💪🏻 El 1981 va fundar la Research Foundation for Science, Technology and Natural Resource Policy, entitat que desenvolupa projectes ecològics i socials en col·laboració amb el món local i els moviments socials indis, com l`impuls de l`agricultura ecològica, l`estudi i el manteniment de la biodiversitat o les accions per fermentar el compromís de les dones amb el moviment ecologista.

📝 Ha escrit nombrosos llibres on advoca per desenvolupar un model d’agricultura sostenible i canviar el paradigma alimentari, com The Violence of the Green Revolution (Zed Books, 1991) o Monocultures of the Mind (Zed Books, 1993). També ha criticat els costos ecològics, socials i econòmics de la globalització en els llibres Biopiratería: el saqueo de la naturaleza y del conocimiento (Icaria, 2003) i Las guerras del agua (Icaria, 2004). Un altre dels seus àmbits de recerca i d’activisme és la lluita contra la privatització de les llavors per part de grans multinacionals, a la qual ha dedicat assaigs com Cosecha robada (Paidós, 2003).

🏅 L’any 1993 va rebre el Right Livelihood Award, considerat popularment el premi Nobel de la Pau alternatiu, i el 2010 va ser guardonada amb el Sydney Peace Prize pel seu compromís amb la justícia social.

💪🏼 Per què ens sentim identificades amb ella i el seu activisme, avui i cada dia, lluitem per defensar els drets de totes les dones.

#ecofeminisme #8M #InternationalWomensDay #8Mcadadia
...