Sóc el titular d’una explotació agrària familiar, que durant, vàries generacions ens hem dedicat a l’agricultura, principalment als conreus de secà: oliveres, ametllers i cereals (ordi).

Les finques estan situades majoritàriament al terme municipal d’Alcanó, al sud de la comarca del Segrià.

Durant vàries generacions hem fet un conreu tradicional, sempre evitant la utilització de productes químics. Al maig del 2010 em vaig inscriure al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (n. inscrit: CT/2254/P), ja que la meva aposta passa per diversificar els cultius i per ampliar els productes agraris. També estic estudiant la possibilitat de cultivar hortalisses ecològiques, tot just estem iniciant el projecte.

En definitiva, crec en una agricultura que sigui respectuosa amb el medi ambient, les persones i els animals.